Εσείς απλά φανταστείτε το, τα υπόλοιπα είναι δικιά μας υπόθεση

WinSat Security Systems

Η

εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας από το 1986 έχει έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. Η WINSAT είναι από τις εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με αριθμό άδειας 3015/39/60/1446Ε.

Τ

ο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διαθέτουν επίσης σχετική Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α (Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας) εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

250

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

15

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

100

Επαγγελματικοί χώροι

30

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες - μεταπωλητές

των μεγαλύτερων κατασκευαστών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της  WINSAT που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, η σταθερή πολιτική πωλήσεων,  η αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών καθώς και η άψογη τεχνική υποστήριξη τους. Θα σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, για τις ανάγκες που αφορούν οικίες ,εξοχικές κατοικίες ,επαγγελματικούς χώρους , φωτοβολταικά πάρκα, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κτηρίων.