Εσείς απλά φανταστείτε το, τα υπόλοιπα είναι δικιά μας υπόθεση

WinSat Security Systems

Α

νησυχείς για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησης σου? Λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας η τοποθέτηση  ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV  στον χώρο σας αποτελεί ένα μέσο ασφάλειας αφού σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε τον χώρο σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεστε.

Οι κάμερες ασφαλείας αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καθώς αποτελούν μια εξαιρετική λύση και δημιουργούν ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας. Οι επιλογές που έχει κανείς είναι πολλές και ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας κατατοπίσει πλήρως για το κάθε είδος. Μετά από μια προσεκτική μελέτη του χώρου θα σας βοηθήσει να διαλέξετε  τις κάμερες ασφαλείας που σας  ταιριάζουν για να  προχωρήσετε στην εγκατάστασή τους.

Επιλογή επαγγελματία

Ο τεχνικός που θα  σας εγκαταστήσει τις κάμερες ασφαλείας είναι αυτός που ουσιαστικά θα σας  εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Μια κακή εγκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε συνεχείς βλάβες και αυξημένα έξοδα για επισκευές. Επιλέξτε έναν έμπειρο τεχνικό που να διαθέτει την απαιτούμενη   Άδεια Εγκαταστάτη Συστημάτων ασφαλείας-CCTV  από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Προσοχή! Μην εμπιστεύεστε την ασφάλεια του χώρου σας και της οικογένειας σας σε εγκαταστάτες που δεν διαθέτουν την ειδική άδεια.

Βασικά βήματα για την σωστή εγκατάσταση ενός συστήματος καμερών

 • Η μελέτη του χώρου

  που είναι δωρεάν!

 • Ο σχεδιασμός

  της εγκατάστασης

 • Οι τεχνικές εργασίες

  που απαιτούνται για την εγκατάσταση των καμερών

 • Η σύνδεση του καταγραφικού

  και η ρύθμιση των καμερών ασφαλείας

Κάμερες ασφαλείας Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου

Τα είδη καμερών ασφαλείας που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολλά και διαθέτουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά πχ. η ανάλυση ,η οπτική γωνία , η ισχύς του υπέρυθρου φωτισμού(LED) για την νυχτερινή κάλυψη κ.α . Ανάλογα με τον χώρο εγκατάστασης τους, οι κάμερες διακρίνονται σε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η διαφορά τους συνήθως βρίσκεται στην αντοχή που παρουσιάζουν στις καιρικές συνθήκες και λοιπές καταπονήσεις.

Κρυφές κάμερες όπως φαίνεται και από το όνομα τους είναι κάμερες παρακολούθησης που κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προδίδουν τη λειτουργία τους.
Κάμερες ασφαλείας με ημερήσια, νυχτερινή λήψη διακρίνονται με βάση τις συνθήκες φωτισμού στις οποίες ανταποκρίνονται. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε κάμερες που θα λειτουργούν ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι ή που θα λειτουργούν μόνο σε συνθήκες επαρκούς φωτισμού.
Bullet & Dome κάμερες διαθέτουν μπράτσο έχουν εύκολη τοποθέτηση και είναι κατάλληλες για την παρακολούθηση μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Οι Dome είναι οι κάμερες που δεν διαθέτουν μπράτσο έχουν στρογγυλή μορφή , και έχουν προστατευτικό περίβλημα ενάντια σε βανδαλισμούς.

Συνεργαζόμενες εταιρίες