Εσείς απλά φανταστείτε το, τα υπόλοιπα είναι δικιά μας υπόθεση

WinSat Security Systems

Η

εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων συστημάτων ασφαλείας και το τεχνικό της προσωπικό διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες εργασίας προσωπικού ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά φωτοβολταϊκά πάρκα χρειάστηκαν την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος καμερών  για την πρόληψη, αποτροπή καταστροφής των εγκαταστάσεων και της κλοπής εξοπλισμού.

Αναλαμβάνουμε:

  • Συστήματα ασφαλείας

    με δέσμες ή looping (ενσύρματη παγίδευση) έτσι ώστε να πετύχουμε την αποτροπή του εισβολέα να μπει στον χώρο με alarm και ειδοποίηση μέσω GSM.

  • Κλειστά κυκλώματα Καμερών

    τα οποία καταγράφουν και μεταφέρουν εικόνα από το πάρκο στον ιδιοκτήτη μέσω γραμμής ADSL, 3G ή Δορυφορικό Internet.

Πρόσβαση από παντού

Εκτός από το να έχετε την δυνατότητα να βλέπετε REAL TIME εικόνα από το πάρκο σας μέσω ADSL ή 3G σήματος μπορείτε να συνδεθείτε με Κέντρο λήψης σημάτων εικόνας –συναγερμού και να λαμβάνετε εικόνα σε περίπτωση παραβίασης του χώρου. Ουσιαστικά με το 3G είναι σαν να έχετε μια γραμμή ADSL καλωδιακή στο πάρκο σας  οπότε μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα από απόσταση.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων σε Κεντρικούς πίνακες, Ανιχνευτές, Μικροκυματικοί Ανιχνευτές, Σειρήνες ,GSM –GPRS , Beams  κ.α.  και Συστημάτων CCTV (Καταγραφικά ,Κάμερες , Σκληροί δίσκοι, Router 3G για την μεταφορά εικόνας ,Καλώδια κ.α.).