Εσείς απλά φανταστείτε το, τα υπόλοιπα είναι δικιά μας υπόθεση

WinSat Security Systems

Α

ναλαμβάνουμε την τοποθέτηση δορυφορικού συστήματος, τον έλεγχο, την επισκευή ή την ρύθμιση του ήδη υπάρχοντος δορυφορικού συστήματος που διαθέτετε.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες λήψης, επεξεργασίας και μετάδοσης δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Από απλή ατομική η κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικίες, έως τις πλέον σύγχρονες και συνδυασμένες  λύσεις σε κεντρικά δορυφορικά συστήματα για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, συγκροτήματα κατοικιών.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας παρέχουμε προηγμένες λύσεις για τηλεοπτικές υπηρεσίες μέσω εξελιγμένων και πρωτοποριακών τεχνολογιών  IPTV παύει πλέον η τηλεόραση να είναι μόνο για την θέαση καναλιών αλλά αποτελεί ταυτόχρονα ένα εργαλείο για την καλύτερη προβολή και προώθηση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας που θα το απογειώσουν πραγματικά.

Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει στο ξενοδοχείο σας  την παροχή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με άριστη ποιότητα.

Η εταιρία μας εδώ και δεκαετίες έχει εστιάσει στην παροχή επαγγελματικών λύσεων με εξοπλισμό ξενοδοχείων σε συστήματα επικοινωνίας& διανομής τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προσδοκίες των πελατών μας έχοντας σαν στόχο την συνέπεια και την ποιότητα της εργασίας μας,όλα τα έργα αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα ανεξαρτήτως μεγέθους,προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Συνεργαζόμενες εταιρίες