Εσείς απλά φανταστείτε το, τα υπόλοιπα είναι δικιά μας υπόθεση

WinSat Security Systems

Ο

βαθμός ασφαλείας εξαρτάται από την ποιότητα και την σωστή εγκατάσταση  των υλικών. Προκειμένου  να γίνει η καλύτερη αυτή προσέγγιση για το δικό σας χώρο, είναι χρήσιμο να γίνει κατανοητό εκ μέρους σας το πώς λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας , ώστε σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο τεχνικό να επιλέξετε το σύστημα που καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Στην συνέχεια σας δίνουμε απλά και βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργούν τα συστήματα αυτά. Ένα σύστημα ασφαλείας αποτελείτε:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αποστολή σημάτων μέσω απλής τηλεφωνικής γραμμής στον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων ή απ’ευθείας στα τηλέφωνα του ιδιοκτήτη.

Το σύστημα ασφαλείας μέσω της υπάρχουσας απλής τηλ/κής γραμμής αποστέλλει σήματα στο κέντρο λήψης. Αυτό καταγράφει την πληροφορία για την ζώνη που ενεργοποιήθηκε σε κάποιο χώρο. Στην συνέχεια ειδοποιεί ανά περίπτωση όσα τηλέφωνα κρίνει απαραίτητο απ’αυτά που αναφέρονται στην σχετική σύμβαση (π.χ ιδιοκτήτη, αρμόδιους, την αστυνομία,την πυροσβεστική τον ιδιωτικό φύλακα κ.τ.λ) και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη για το συμβάν.

Επίσης το κέντρο μπορεί να παρακολουθεί:

    • Διακοπές και αποκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος στο κτήριο.
    • Την πτώση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας του συστήματος.
    • Πότε ανοίγει και κλείνει μια επιχείρηση από το προσωπικό και από ποιον υπάλληλο (εφ όσον ο καθένας χρησιμοποιεί ξεχωριστό προσωπικό κωδικό).

Αποστολή σημάτων μέσω συστήματος κινητής τηλεφωνίας (GSM-GPRS) στον κεντρικό σταθμό ή απ’ευθείας στα τηλέφωνα του ιδιοκτήτη.

  • Μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς να υπάρχει απλή τηλεφωνική γραμμή .
  • Ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάποιος κόψει την απλή τηλεφωνική γραμμή ή υπάρχει βλάβη στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας.
  • Η συσκευή GSM , παρέχει περισσότερη ασφάλεια επικοινωνίας από την απλή τηλεφωνική γραμμή και θεωρείται πλέον απαραίτητη η εγκατάσταση της, σε  όλα τα συστήματα ασφαλείας και κυρίως σε χώρους υψηλού κινδύνου.

Συνεργαζόμενες εταιρίες